Natuurbescherming en natuurbeheer 
 

 
 

De Zomeravondlezing wordt op maandagavond 2 juli gehouden in de Springerzaal van Figi. Deze lezing over Natuurbescherming en natuurbeheer wordt uitgesproken door professor Merel Soons, hoogleraar Plantenecologie en Natuurbescherming aan de Universiteit van Utrecht.

Traditiegetrouw opent de Zomerschool met de Zomeravondlezing in Figi die voor iedereen gratis toegankelijk is.

Algemeen bekend is dat de natuur in vele gebieden in de wereld onder druk straat. Maatregelen om de natuur te beschermen en te herstellen is gewenst om voor de volgende generaties de natuur te behouden.


 Prof. Merel Soons

 
 


Merel Soons is hoogleraar Plantenecologie en Natuurbescherming en in haar lezing gaat zij vertellen wat de belangrijkste oorzaken zijn van verlies aan diversiteit van plant- en diersoorten en welke maatregelen er genomen worden om de natuur, waar nog mogelijk, te herstellen. Zij zal wereldwijde trends toelichten en voorbeelden geven van wat er in Nederland wordt gedaan. In ons land bestudeert zij o.a. de bedreigingen voor heide- graslanden en moerasgebieden: drie natuurtypes die in Nederland belangrijk zijn.

U bent van harte welkom bij deze Zomeravondlezing van Zomerschool Gilde Zeist, die dit jaar 25 jaar bestaat. Kom maandagavond 2 juli naar Figi, aanvang 20.00 uur. Toegang gratis.

 

 
   
 


 

 
 

Lezing:
Datum: 
Aanvang:
Locatie: 
Toegang: 

Natuurbescherming en natuurherstel
Maandagavond 2 juli 2018
20.00 uur
Figi, Springerzaal, Het Rond 2, Zeist
Vrij entree

   
     

Actueel

Algemeen

Activiteiten

Contact
Introductie-filmpje Slot Zeist Bestuur Rondleidingen Contact en adres
Nieuwsbrief Zomerschool Begunstigers Coach4you  
Rondleidingen Slot Zeist   SamenSpraak  
    Scholenproject  
    Zomerschool  
Home   Support4You  
    POWER  
    Gilde helpt  
       
 

           Volg Gilde Zeist ook op Facebook