Rondleidingen Slot Zeist

Slot Zeist is een van de mooiste en best bewaarde 17e-eeuwse buitens op de Utrechtse Heuvelrug. Daniël Marot en tijdgenoten drukten hun stempel op het klassieke barokke interieur. Rijk ingerichte zalen herinneren aan de rol van een flamboyante Nassau-telg en aan een Amsterdamse koopman, die letterlijk ruimte gaf aan de Hernhutters. Ruim 300 jaar geschiedenis heeft de oude glorie van deze veelbezochte lusthof niet aangetast. Een bezichtiging meer dan de moeite waard!

De rondleiding duurt ca. 1 uur en is voor rolstoelen toegankelijk

In de Agenda treft u de data en tijdstippen aan waarop de rondleidingen worden gegeven.

Alvast een vooruitblik op de rondleiding met een kort introductie filmpje, klik op onderstaande foto om het filmpje te bekijken:

Goed om te weten
– De kosten voor een rondleiding bedragen € 2,50 voor volwassenen en € 1,- voor   kinderen (tot 12 jaar). Bij voorkeur pinnen, liever geen contante betaling.
– In verband met de Covid 19 beperkingen dient u zich voor de Rondleidingen door Slot Zeist (zie Actueel voor data en tijdstippen) vooraf aan te melden via een e-mail aan rondleidingenslotzeist@gildezeist.nl In uw e-mail vermelden: datum en tijd van de rondleiding, aantal deelnemers en uw 06 nummer.
– De gidsen stellen het  op prijs als u 10 minuten voor aanvang van de rondleiding aanwezig bent.
– Voor nadere informatie over de rondleidingen in Slot Zeist kunt u bellen met   06-16630144.