Rondleidingen op aanvraag

Voor groepen van vijf personen of meer kunt u het hele jaar door een rondleiding bespreken. U kunt een keuze maken uit het Overzicht Rondleidingen.
Geeft u bij uw aanvraag graag één of meer voorkeuren voor een rondleiding aan.

Rondleiding aanvragen:
Het aanvragen van een rondleiding verloopt het gemakkelijkst via het invulformulier op deze website. Klik hier voor het Aanvraagformulier persoonlijke rondleiding. Als u het formulier invult en verstuurt – liefst een maand tevoren – dan kunnen wij snel proberen een passende rondleiding voor u te organiseren.

Kosten:
Voor groepen gelden speciale tarieven. De kosten verbonden aan de rondleiding op aanvraag bedragen € 2,50 per persoon met een minimum van € 25,- per rondleiding.
De rondleidingen op aanvraag zijn altijd exclusief koffie en thee.

Vertrektijd en plaats:
De plaats van vertrek is aangegeven in de beschrijving van de rondleiding en de vertrektijd wordt in overleg met u afgesproken. De afspraken worden in de bevestigingsbrief aan u vermeld. Bij bevestiging van een aanvraag ontvangt u ook een rekening.

Tot slot: in beperkte mate kan Gilde Zeist een exclusieve rondleiding organiseren met elementen uit bestaande rondleidingen. Dit is afhankelijk van beschikbaarheid van gidsen en van achtergrondmateriaal. Als u ons tijdig (twee maanden tevoren) het aanvraagformulier opstuurt, zullen wij contact opnemen om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Daarna kunnen wij voor u een compleet voorstel met kosten opstellen.