Rondleidingen

Gilde Zeist Rondleidingen is de trotse winnaar van de vrijwilligersprijs Zeist 2023 in de categorie Cultuur, en dat sterkt ons om voor het 32e jaar al het moois in de gemeente te laten zien.

Ongetwijfeld kent u Slot Zeist, maar heeft u het Gemeentehuis van binnen gezien, met de nieuwe wijk Kerckebosch kennisgemaakt of het Lage Land van Zeist verkend? Dit jaar is de rondleiding door Valckenbosch én Gerodorp nieuw. Aanbevolen! In deze folder staan alle rondleidingen die we in 2024 aanbieden met een korte beschrijving, data, tijden en vertrekpunten.


Zeist, wij worden er vrolijk van. U bent van harte welkom! 

Slot Zeist is en blijft een bezoek meer dan waard. Zie voor het actuele overzicht en reserveren onze website: www.gildezeist.nl en www.slotzeist.nl.    

Let op onze themarondleidingen die niet in de folder staan, maar via onze website, Nieuwsbode en facebook worden gecommuniceerd. In het bijzonder geldt dat voor Open Monumentendag, waar op meerdere plekken korte rondleidingen worden aangeboden.

Traditiegetrouw start het seizoen met de Oranjewandeling op Koningsdag, dit jaar door het Wilhelminapark. Deze rondleiding bieden de gidsen u gratis aan. Kijk voor de tijden in het programma van Koningsdag en verderop in het schema.

De gidsen van Gilde Zeist verwelkomen u graag bij een van de rondleidingen. Deze duren 1½ uur, tenzij anders vermeld. Ze stellen het op prijs als u 10 minuten tevoren aanwezig bent. Deelname bedraagt €2,50 voor volwassenen en €1,- voor kinderen tot 12 jaar, contant (bij enkele rondleidingen ook per pin) ter plekke te voldoen.

Graag tot ziens bij een van onze rondleidingen!

Rondleiding op aanvraag
Voor groepen van vijf personen of meer kunt u het hele jaar door een rondleiding bespreken.
Onder “Rondleidingen op aanvraag” vindt u meer informatie over hoe u de rondleiding kunt aanvragen.