Zomerschool


Activiteiten Zomerschool 2020 gaan niet door

Rond deze tijd was u ongetwijfeld al weer aan het uitkijken naar het nieuwe programma voor de Zomerschool in juli 2020.
Maar helaas zit ook ons de corona-pandemie dwars.
Hoewel we de beslissing daarover zo lang mogelijk wilden uitstellen, moeten we toch met pijn in ons hart vaststellen dat het dit jaar niet mogelijk is een succesvolle Zomerschool te organiseren.
De zorg voor de veiligheid van onze deelnemers en sprekers is niet voldoende te waarborgen in een 1,5 meter samenleving en het is daarnaast ook niet zeker dat de ruimtes voor de lezingen beschikbaar zijn. De laatste voorbereidingen voor het programma zijn daarom stopgezet en er zal geen brochure verschijnen.
We hebben overwogen om het programma later in het jaar alsnog uit voeren, maar dat is om vele redenen geen haalbare kaart gebleken.

Ook voor de sprekers die zich voorbereid hebben op een passievolle bijdrage is het een teleurstelling. Maar de meesten hebben gelukkig al aangegeven de geplande lezing/cursus met even groot enthousiasme in 2021 alsnog te verzorgen.

Hoewel we natuurlijk teleurgesteld zijn dat het dit jaar niet gaat lukken, kijken we toch al weer vooruit naar volgend jaar, in de verwachting dat het dan wel gaat lukken. Dus iets om naar uit te kijken.
We hopen u volgend jaar weer bij de Zomerschool te ontmoeten.

Het hele voorbereidingsteam wenst u veel sterkte en vooral gezondheid in deze ingewikkelde tijd!

Hugo Albers projectcoördinator Zomerschool
zomerschool@gildezeist.nl